Over ADB Duurzaam

Onze missie

Welkom in het hart van Stiens in Friesland, waar ADB Duurzaam zich inzet om uw huis niet alleen groener, maar ook slimmer te maken. Als een klein, lokaal installatiebedrijf combineren we passie voor techniek met duurzaam leven, wat u terugziet in elk project dat we uitvoeren.

Ons team

  • André de Boer: Oprichter en monteur. André's expertise in elektro- en koeltechniek vormt de basis van onze innovatieve oplossingen.
  • Wessel Liemburg: Monteur met een scherp oog voor detail en efficiëntie, die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Wat wij bieden

Bij ADB Duurzaam kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan duurzame energieoplossingen:

  • Zonnepanelen: Efficiënte installatie en onderhoud voor optimale energieopwekking.
  • Groepenkasten: Veilig en deskundig vervangen en upgraden.
  • Thuisbatterijen: Voor energieopslag die uw onafhankelijkheid van het net vergroot.
  • Warmtepompen: Duurzame verwarming en koeling voor uw woning.
  • Airconditioning: Verbeter uw comfort met onze energie-efficiënte systemen.


Onze belofte

Wij geloven in eerlijke service en transparante prijzen. Dit betekent geen verrassingen achteraf, maar een duidelijke, vooraf besproken aanpak. U heeft altijd direct contact met André of Wessel, die u persoonlijk zal adviseren en assisteren gedurende het gehele proces.


Neem contact op

Ontdek hoe wij uw huis energiezuiniger en comfortabeler kunnen maken. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en samen gaan we voor een groene toekomst!


.
 

Persoonlijk advies bij u op locatie

Neem contact met ons om een afspraak te maken voor een bezoek. Wij komen gratis bij u langs en adviseren wat geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Voor zonnepanelen betaald u geen BTW. 

Maak een gratis website.